Česky English Deutsch Français Russian Italiano Netherlands
Drobečková navigace

Úvod > O nás > Aktuality > Balík, lednice nebo třeba motocykl? Cokoliv doručíme FOFRem

Balík, lednice nebo třeba motocykl? Cokoliv doručíme FOFRem



Datum konání:
29.9.2014

FOFR Klatovy - Lorenc Logistic s.r.o.Potřebujete rychle přepravit malý balíček anebo například dvoutunový stroj? Obraťte se na spediční firmu Lorenc Logistic. Ta se totiž nedávno stala členem sdružení českých dopravců FOFR, které provozuje stejnojmenný přepravní systém.

Co je FOFR

Na jakém principu vlastně FOFR funguje?  V rámci tohoto přepravního systému svoje síly spojilo celkem osm renomovaných logistických firem. Ty mají Českou republiku rozdělenou na atrakční oblasti a každá ze společností pak ze „svého“ území přepravuje zásilky jak svých klientů, tak i zákazníků partnerských firem.

Firma Lorenc Logistic a její atrakční oblasti

Lorenc Logistic má na starosti oblast KT, kam patří okresy Domažlice, Klatovy, Nepomuk, Strakonice, Písek, Vimperk a Sušice, a dále oblast PL, pod níž spadají okresy Beroun, Rudná, Kladno a také Praha 1, 5 a 6.

Osm firem, spousta výhod

Hlavní předností tohoto svazku je flexibilita. Firmy i občané si mohou nechat přepravit zásilky o jednom i více kusů, hmotnost celého balíku může být od 100 gramů do 2 tun a i předměty, které lze zaslat, jsou rozmanité. Oproti konkurenčním společnostem má navíc firma Lorenc Logistic nastaven objem v metrech čtverečních, nikoliv v obvodové délce. Co to znamená? Balík ve stejné váhové kategorii může mít v jejím přepravním systému větší rozměr, např. zabalené jízdní kolo a jiné.

Přepraví vám prakticky cokoliv, od obálky s důležitými dokumenty, přes nábytek, domácí spotřebiče či náhradní díly až po křehké věci. Doručují se také předměty větších rozměrů (do 6 metrů) i nebezpečný náklad podléhající režimu ADR.

Další služby

Přepravovaná zásilka je vždy pojištěna na 300 tisíc korun, pokud ale potřebujete, může být tato částka i vyšší. Tuto skutečnost je potřeba oznámit před odesláním – zásilku vám připojistí na požadovanou hodnotu.

Zákazníci mohou využít také různé navazující služby, jako je například skladování zásilek, jejich přebalení a konsolidace.

Kudy do systému?

Jakékoliv dotazy vám zodpovědí dispečeři firmy Lorenc Logistic e-mailem – fofrklatovy@lorenc-logistic.cz, fofrpraha@lorenc-logistic.cz nebo telefonicky – 376 377 343, 220 400 918. Pokud chcete FOFR využívat pravidelně, zaregistrujte se do systému Net Spedice. Trvá to jen pár minut a objednávky pak budete moci zadávat on-line. Samozřejmostí je on-line sledování zásilky po celou dobu přepravy a individuální přístup ke „každému“ klientovi.